Bella Hadid laihtui vahingossa – haluaa nyt takapuolensa takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Bella Hadid on alakanut vähitellen tekemään omaa nimeä mallimaailmassa isosiskonsa Gigin jalanjäljissä. Nyt hänet valittiin astelemaan halutulle Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalle isosiskonsa kanssa.

Instagram
Instagram
Splash
Splash

Bella Hadidilla on todella upea vartalo, josta moni nainen voi vain unelmoida. Nyt Hadid kuitenkin kertoi People-lehden haastattelussa, että hän itse ei ole siihen tällä hetkellä aivan tyytyväinen. Hadid haluaisi itselleen isomman takapuolen.

Bella Hadid kertoi, että hän aina tasaisin väliajoin hieman laihtuu ja lihoo. Tällä kerralla hän on laihtunut mielestään liikaa ja kadottanut oman takapuolensa, jonka hän haluaisi takaisin. Malli ei kuitenkaan suostu ottamaan muilta kritiikkiä omasta vartalostaan vastaan, koska on hyväksynyt sen oikuttelut sellaisenaan.

Tällä kerralla painon putoaminen on terveellisemmän ruokavalion ja tiukan treenin syytä. Nainen kertoi treenaavansa joka päivä kolmen tunnin ajan saavuttaakseen oman unelmavartalonsa. Hadid kertoi myös pitävänsä aina huolta siitä, että hän juo tarpeeksi vettä.