Enkelit sovittivat siipiään: Maistiaiset Victoria’s Secret -malleista julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotiviikkojen muotinäytösten budjetit vaihtelevat sadoista tuhansista miljooniin euroihin saakka. Jättimäisen alusvaatebrändin Victoria”s Secretin näytösten hintalappu on kuitenkin ylivoimaisesti suurin, ja enkeleiden astelemaan tapahtumaan laitetaankin vuosittain kymmeniä miljoonia.

Vogue on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten mallit valmistautuvat näytökseen kokeilemalla alusvaatteita, jotka tulevat heidän ylleen tapahtumassa. Naiset poseeraavat kameralle viettelevästi ja kävelevät kuin näytöslavalla.

Videolla nähdään muun muassa Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk, Lily Aldridge ja Taylor Hill kokeilemassa alusvaatteita ja kauniita selkään kiinnitettäviä siipiä. Naiset näyttävät odottavan Pariisin muotinäytöstä jo todella innoissaan ja ovat siihen enemmän kuin valmiita.