Isän ja lapsen hellyttävä rutiini – pahisnaurutuokio itkuhälyttimessä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset nauttivat rutiineista, ja tärkeimmät vanhemmilta opitut rutiinit liittyvätkin monesti aamuun ja iltaan. Nyt eräs perheenisä on kuvannut videolle mitä hän tekee iltaisin ennen nukkumaan menemistä oman taaperonsa kanssa.

Isä on kuvannut videolle hänen ja taaperon käymää keskustelua, jonka he ovat käyneet itkuhälyttimen välityksellä. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen jutustelu tai iltasatu ennen nukkumaan menemistä vaan yhteinen naurutuokio.

Isällä ja lapsella on tapana harjoitella iltaisin pelottavaa pahiksen naurua ennen kuin lapsi käy nukkumaan. Isä kommunikoi naurulla lapsensa kanssa itkuhälyttimen kautta. Isä nauraa itkuhälyttimeen pahansuopaista naurua eikä mene aikaakaan kun lapsi vastaa naureskellen takaisin.