Kalaverkosta paljastui jättisaalis – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalaverkkoihin tarttuu toisinaan yllättäviäkin asioita, mutta harva kalastaja osaa tuskin arvata törmäävänsä samanlaiseen saaliiseen kuin tuoreella venäläisvideolla. Kalojen lisäksi verkosta paljastui hieman suurikokoisempi merieläin.

Liveleak-sivustolla alun perin jaetulla videolla venäläisen kalastusaluksen miehistö on nostamassa saalista merestä. Tavanomaisten pienikokoisten kalojen keskeltä haavista paljastuu täysikokoinen, elävä merileijona.

Kalastajat yrittävät häätää itsepäistä merileijonaa takaisin veteen. Lopulta se suostuu hyppäämään alas laivan kannelta, jättäen aluksen miehistön onneksi verkkoon kanssaan tarttuneen kalasaaliin rauhaan.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat