Supermalli lähti nyrkkeilemään – kuvat kertovat 1 000 sanaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Nyt Lais ja hänen kollegansa ovat lähteneet harrastamaan nyrkkeilyä autenttiselle nyrkkeilysalille nostaakseen kuntoaan Victoria’s Secretin tulevaa jouluesitystä varten. Tänä vuonna esitys järjestetään Pariisissa.

Rio de Janeiron olympialaisten aikaan Lais Ribeiro poseerasi Meksikon GQ-lehden kuvissa alastomana. Lais Ribeiro asui ennen malliuraansa pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa, jossa häntä haukuttiin rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin.

Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa. Nykyisin hän on menestynyt supermalli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash