Realitypovipommi naimisiin – juhli häitään näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hills -realitysarjasta tunnettu Audrina Patridge on mennyt naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa. Julkkiskaunotar ja hänen komistuksensa astelivat alttarille viikonloppuna Hawaijilla. Perheeseen kuuluu myös kesäkuussa syntynyt tytär Kirra.

Hääjuhlan jälkeisenä aamuna Audrina kuvattiin juhlimassa häitään näyttävästi hotellin uima-altaalla bikineissä. Aurinkoa ystäviensä kanssa palvonut morsian näyttää taannoisesta raskaudestaan huolimatta upealta.

31-vuotias Audrina Patridge ja Corey Bohan menivät kihloihin viime vuoden marraskuussa. Perheenlisäys antoi vauhtia hääsuunnitelmiin ja nyt he ovat lopulta tuore aviopari. Audrinaa ei ole ymmärrettävistä syistä viime aikoina juuri julkisuudessa nähty.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash