Tältä näyttää speedflying – laskuvarjohyppääjä kiitää vuoren rinteessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Speedflying on laji, joka saa tavanomaisen laskuvarjohyppäämisen tuntumaan rauhalliselta sunnuntaiulkoilulta. Lajissa laskuvarjoa käytetään nopeaan liitämiseen. Tämä tapahtuu usein vain metrien etäisyydeltä alapuolella olevan rinteen pinnasta.

Lajin hurjuudesta ja vaarallisuudesta saa hyvän kuvan tuoreella Youtube-videolla. Siinä extreme-urheilija Jamie Lee harrastaa speedflyingiä vuoristomaisemissa.

Jamie Lee kiitää laskuvarjonsa avulla vuoren rinteen yläpuolella, hänen jalkojensa lähes hipoen kalliota. Samaan aikaan miehen GoPro-kamera taltioi vuorelta avautuvia upeita maisemia ja vaarallisen lajin vauhdin huumaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat