Charlize Theronilla enemmän töitä kuin koskaan: ”Hollywoodin ikärasismi on myytti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yli 40-vuotiaat näyttelijättäret ovat puhuneet julkisuudessa siitä miten elokuvateollisuus syrjii heitä kun he vanhenevat. 41-vuotiaan Charlize Theronin mielestä tämä on kuitenkin pelkkä myytti eikä pidä alkuunkaan paikkaansa.

Charlize Theron kertoo nauttivansa tällä hetkellä paljon enemmän näyttelijän työstään kuin nuorempana. Theron kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että tällä hetkellä hän myös työskentelee alalla enemmän kuin 20-vuotiaana. Hänen mielestään naisten tulisi lopettaa iästään valittaminen ja olla syyttämättä Hollywoodia siitä jos heille ei löydy sopivia rooleja.

Theronin mukaan Hollywood kuvastaa aina vain sen hetkistä tilannetta yhteiskunnassa, minkä vuoksi elokuvateollisuutta ei ole syyttäminen iäkkäämpien ihmisten syrjimisessä. Näyttelijätär selventää, että hänen mielestään todellinen ongelma on siinä, että yhteiskunta menee jatkuvasti ulkonäkökeskeisemmäksi. Hollywoodissa toimitaan vain sen mukaan mitä ihmiset haluavat nähdä ja millainen yhteiskunta sillä hetkellä on.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash