Näyttelijätär laittaa pizzaansa kurpitsaa ja pekonia – täydellisin yhdistelmä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pizzaa ajatellessa ihmisille tulee varmasti ensimmäisinä mieleen kaikkein tavallisimmat täytteet, joita voivat olla muun muassa kinkku, salami, jauheliha, aurajuusto tai vaikkapa sienet. Olivia Culpo antoi faneilleen hänen suosikkiohjeensa, joka ei kuitenkaan sisällä mitään edellä luetelluista täytevaihtoehdoista.

24-vuotias Olivia Culpo kertoi USweekly-lehden haastattelussa, että hänen suvussaan on kulkenut sama pizzapannu neljän sukupolven ajan, minkä vuoksi hän on tottunut tekemään pizzaa alusta saakka itse. Hän kokeilee aina innoissaan erikoisia ja uusia makuyhdistelmiä, joista hän paljasti nyt kaikista herkullisimman.

Syksyn inspiroimassa pizzassa Culpo käyttää täytteinä kurpitsaa, pekonia, rucolaa ja ricottajuustoa, ja kuorruttaa pizzan vielä lopuksi lorauksella hunajaa. Suolaisen ja makean yhdistelmä on naisen mukaan täydellinen ja ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Sharing is caring ?

A photo posted by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on