Paparazzi odotti Saara Aaltoa ovella – kuvat leviävät maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto on edelleen upeasti mukana Britannian X Factor -kilpailussa, jossa hän on selviytynyt sensaatiomaisesti jo aivan loppumetreille saakka. Saarasta on samalla muodostunut kansainvälisesti tunnettu julkkis, joka on nyt saanut jopa paparazzit peräänsä.

Splash-kuvatoimiston paparazzi vaani eilen Saaraa ja tämän kilpakumppaneita, kun he olivat saapumassa ensi viikonlopun esitystensä harjoituksiin Pohjois-Lontoossa. Kuvatoimisto ei osannut kuvien yhteydessä nimetä muita kuvien henkilöitä, mutta Saara Aalto oli tunnistettu heti. Kuvat leviävät nyt kuvatoimistojen kautta ympäri maailman medioita.

Viime viikonloppuna Saara Aalto selvisi jatkoon vain täpärästi, koska hänen biisivalintansa ei osunut kohdalleen. Tulevana viikonloppuna kappaleiden teemana on disco, joten suomalaiset toivovat Aallolle lauantai-illan esiintymiseen merkittävästi parempaa kappalevalintaa kuin edellisellä viikolla kuultiin ja nähtiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash