Pelle ilmestyi kirveen kanssa ovelle – sai ansionsa mukaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina pelleasuun pukeutuneet henkilöt ovat kauhistuttaneet ihmisiä Suomessa ja muualla maailmassa siinä määrin, että kyseessä on jo ongelmallinen ilmiö. Ilmiö on kuitenkin saanut jo vastareaktion, sillä useita pelleasussa muita pelästyttäneitä on pahoinpidelty.

Nyt videolla nähdään miten eräs pelleasuun pukeutunut ja kirveen kanssa muita pelotellut henkilö saa ansionsa mukaan. Pelle laahusti teräaseen kanssa erään talon ovelle, ja oli jo lähdössä pois, kun ovi avattiin. Nuori mies asteli ulos ja liikkui hiljalleen autolleen.

Sieltä mies pääsi vapaaksi koiran, jonka antoi välittömästi pellelle tämän ansaitseman opetuksen. Pellellä näyttää kuitenkin olevan yllään koiraharrastajien käyttämä niin sanottu maalimiehen takki, joten kyseessä lienee suojelukoiran harjoitus.