South Park ei uskonut Trumpin voittoon – vaalijakso pikaisesti uusiksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Satiirinen animaatiosarja South Park pystyy irvailemaan ajankohtaisillekin asioille, sillä sen jaksot syntyvät nopealla aikataululla. Sarjan tuorein jakso jouduttiin työstämään uusiksi kiireisellä tahdilla. Edes South Parkin tekijät eivät nimittäin uskoneet etukäteen Donald Trumpin vaalivoittoon.

South Parkin tekijät olivat valmistautuneet Hillary Clintonin vaalivoittoon aiheeseen liittyvällä The Very First Gentleman -jaksolla. Keskiviikkona 09. Marraskuuta esitetty jakso tehtiin kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan uusiksi käsittelemään Trumpin nousua presidentiksi.

Oh Jeez -nimisestä jaksosta saatiin esimakua Youtubessa julkaistun videon muodossa. South Parkin Twitter-tilillä nähtiin aiheeseen liittyvä kuva. Se on peräisin vuoden 2015 jaksosta, jossa Trump-tyylinen johtaja hahmo valittiin Kanadan uudeksi johtajaksi.

– Kukaan ei oikeasti uskonut hänestä seuraavaa presidenttiä, se oli vain vitsi. Me kuitenkin annoimme vitsin mennä liian pitkälle, twiitatussa kuvassa todetaan.