Vine-sovellus jatkaa sittenkin? Twitter saanut lukuisia ostotarjouksia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitetun Vine-palvelun ilmoitettiin taannoin lopettavan toimintansa. Sovelluksen ystävien ei kuteinkaan kannata vielä vaipua epätoivoon, sillä Vinen tulevaisuus on edelleen avoin.

Vinen vuonna 2012 ostaneen Twitterin kerrotaan harkitsevan palvelun myymistä eteenpäin. TechCrunch-sivuston mukaan yhtiö on saanut lukuisia tarjouksia sovelluksen ostamisesta kiinnostuneilta tahoilta. Useiden tarjousten kerrotaan tulevan Aasiasta.

Osan hintatarjouksista kerrotaan olevan alle 10 miljoonan dollarin arvoisia. Tämä tarkoittaa, ettei Twitter luultavasti tulisi käärimään suuria voittoja Vinen myynnistä. Summa on nimittäin pienempi, kuin mitä palvelun ylläpitäminen on maksanut Twitterille yhden kuukauden aikana.

Vinen käyttäjien määrä oli huomattavassa laskussa ennen Twitterin päätöstä lopettaa palvelun toiminnan. Sovelluksella on kuitenkin vannoutunut käyttäjäkuntansa, joka ei ottanut taannoista lopettamispäätöstä ilolla vastaan.