19-vuotias Kylie Jenner poseerasi alastomana – pelkkää maalia ihollaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheen nuorimman tähden, Kylie Jennerin tyyli on muuttunut melkoisesti parin vuoden aikana. Kylie on totuttu näkemään viime aikoina rohkeissa kuvissa, ja sama linja pitää hänen tuoreessa Instagram-kuvassaan.

Kylie Jenner julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa kameran edessä ilman vaatteita. Aivan alasti hän ei kuitenkaan ole, sillä tähden intiimialueet on peitetty tummansinisellä vartalomaalilla.

Otoksen taltioi valokuvaaja Sasha Samsonova. Daily Mail -lehden mukaan 19-vuotias realitytähti on kutsunut Samsonovaa aikaisemmin suosikkivalokuvaajakseen. Kuvatekstissä Kylie paljastaa kuvan olevan peräisin hänen ja kuvaajan aikaisemmin julkaisemattomasta projektista.

 

unreleased project with @sashasamsonova

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on