Legoista rakennettiin toimiva kahvikone – näin upea tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legoihin hurahtaneet aikuiset luovat jatkuvasti mitä uskomattomampia luomuksia rakennuspalikoista. Julkisuudessa on nähty Lego-palikoista rakennettuja autoja, avaruusraketteja ja kokonaisia minikaupunkeja. Nyt esittelyyn nousee Legoista valmistettu kahvinkeitin.

AstonishingStudios on julkaissut videon, jolla näytetään lasten rakennuspalikoista valmistettu Starbucks-teeman kahvikone. Kahden euron kolikolla toimiva kahvikone suodattaa hetkessä maukkaan mokkakupin. Koneen valmistamisessa on käytetty apuna SAM Labs -yrityksen lisäosia, jotka ovat herättäneet rakennelman aidoksi kodinkoneeksi.

Videon loppupuolella paljastetaan, kuinka kone on koottu ja kahvikoneen teknisiä osia voi tilata erikseen. Laitteen ulkokuori on sen sijaan rakennettu tavallisista LEGO-palikoista. Samalla idealla on rakennettu myös karkkiannostelijoita.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat