Legoista rakennettiin toimiva kahvikone – näin upea tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legoihin hurahtaneet aikuiset luovat jatkuvasti mitä uskomattomampia luomuksia rakennuspalikoista. Julkisuudessa on nähty Lego-palikoista rakennettuja autoja, avaruusraketteja ja kokonaisia minikaupunkeja. Nyt esittelyyn nousee Legoista valmistettu kahvinkeitin.

AstonishingStudios on julkaissut videon, jolla näytetään lasten rakennuspalikoista valmistettu Starbucks-teeman kahvikone. Kahden euron kolikolla toimiva kahvikone suodattaa hetkessä maukkaan mokkakupin. Koneen valmistamisessa on käytetty apuna SAM Labs -yrityksen lisäosia, jotka ovat herättäneet rakennelman aidoksi kodinkoneeksi.

Videon loppupuolella paljastetaan, kuinka kone on koottu ja kahvikoneen teknisiä osia voi tilata erikseen. Laitteen ulkokuori on sen sijaan rakennettu tavallisista LEGO-palikoista. Samalla idealla on rakennettu myös karkkiannostelijoita.