Ysäri muka kuollut? 90-luvun supersuosikki palasi studioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme kesällä, että 1990-luvun suosituin tyttöbändi Spice Girls tekee paluun lavoille kolmihenkisenä kokoonpanona. Nyt Geri Horner on julkaissut Instagramissa kuvan, josta yhtyeen voidaan päätellä julkaisevan pian musiikkia.

Spice Girls on tekemässä paluun GEM-nimisen trion muodossa. Uusi GEM koostuu Geri Halliwellista, Emma Buntonista ja Mel B:stä. Kolmikko nauhoittaa parhaillaan uutta musiikkia studiolla. Julkaistavaksi tulee ainakin Wannabe-hitin 2000-luvun versio. Alkuperäisen yhtyeen kaksi muuta jäsentä, Victoria Beckham ja Mel C eivät halunneet mukaan yhteistyöhön.

Yhtye tekee paluun, vaikka 44-vuotias Geri Horner ilmoitti äsken olevansa raskaana. Uuden ja pienemmän Spice Girlsin kanssa työskentelee naisille aiemmasta menestyksestä tuttu tuottaja Eliot Kennedy. GEM tulee nousemaan esiintymislavalle ensi vuonna ainakin Lontoon Hyde Parkissa.

In studio,oooooh ? @emmaleebunton

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on