Tältäkö Valkoinen talo näyttää Trumpin presidenttikaudella?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä ei ole viimeisen parin vuorokauden aikana keskusteltu juuri muusta kuin Donald Trumpin voitosta Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Sosiaalisessa mediassa on pohdittu runsaasti, miltä Yhdysvallat ja maailma tulee näyttämään Trumpin ollessa supervallan johtaja.

Reddit-sivustolla käytiin leikkimielistä spekulaatiota siitä, miltä Valkoinen talo tulee näyttämään Diili-tähden virkakautena. Mahdollisuuksia visioitiin tietenkin Photoshop-kuvanmuokkausten avulla.

Valkoisen talon epäiltiin muun muassa uudistuvan Trump Towerin näköiseksi, kullatuksi tai pihan nurmikon muuttuvan seteleiksi. Trumpin ulkopoliittiseen linjaan viittaavissa kuvissa talon ympärille spekuloitiin ilmestyvän muuri tai Yhdysvaltojen lipun muuttuvan Venäjän lipuksi.

Synkimmässä uhkakuvassa ilmastonmuutos on edellyt niin pitkälle, että Valkoista taloa ympäröi nurmikon sijaan hiekka-aavikko. Humoristisempaa lähestymistapaa edusti puolestaan kuva, jossa presidentin virka-asunnon katolle on ilmestynyt Trumpin kuuluisa kampaus.

 

MR. PRESIDENT, WELCOME TO THE WHITE HOUSE

View post on imgur.com

A small lawn of a million dollars

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com