Tältäkö Valkoinen talo näyttää Trumpin presidenttikaudella?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä ei ole viimeisen parin vuorokauden aikana keskusteltu juuri muusta kuin Donald Trumpin voitosta Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Sosiaalisessa mediassa on pohdittu runsaasti, miltä Yhdysvallat ja maailma tulee näyttämään Trumpin ollessa supervallan johtaja.

Reddit-sivustolla käytiin leikkimielistä spekulaatiota siitä, miltä Valkoinen talo tulee näyttämään Diili-tähden virkakautena. Mahdollisuuksia visioitiin tietenkin Photoshop-kuvanmuokkausten avulla.

Valkoisen talon epäiltiin muun muassa uudistuvan Trump Towerin näköiseksi, kullatuksi tai pihan nurmikon muuttuvan seteleiksi. Trumpin ulkopoliittiseen linjaan viittaavissa kuvissa talon ympärille spekuloitiin ilmestyvän muuri tai Yhdysvaltojen lipun muuttuvan Venäjän lipuksi.

Synkimmässä uhkakuvassa ilmastonmuutos on edellyt niin pitkälle, että Valkoista taloa ympäröi nurmikon sijaan hiekka-aavikko. Humoristisempaa lähestymistapaa edusti puolestaan kuva, jossa presidentin virka-asunnon katolle on ilmestynyt Trumpin kuuluisa kampaus.

 

http://imgur.com/NOxQJ2T

http://imgur.com/EQo1G9H

http://imgur.com/1o4dPUH

http://imgur.com/a/8O7ty

http://imgur.com/fJe8l7A

http://imgur.com/a/a5FcL