Tyttökullat-tennarit ovat fanien pakkohankinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttökullat, eli Golden Girls, lukeutui 1980-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Komediasarjalla on edelleen uusintojen ja DVD-julkaisujen hengissä pitämä vankka fanikunta. Nyt suosikkisarjaansa voi hehkuttaa tennareiden avulla.

Tee Amazing -verkkokaupassa on erittäin lyhyen aikaa myynnissä kustomoituja Tyttökullat-tennareita. Noin 50 euroa maksavia pareja on vain rajoitettu määrä, joten kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus saada Dorothyn, Rosen, Blanchen ja Sophian kasvot kengänvartta koristamaan.

Tyttökullat-televisiosarjaa on ilmestynyt yhteensä seitsemän tuotantokauden verran, eli 180 jaksoa. Sarjan tunnuskappale on Cynthia Feen esittämä Thank You for Being a Friend, joka saa monille nostalgisia tuntemuksia aikaan. Sarjan esittäminen lopetettiin vuonna 1992.

tennarit310112016x
teeamazing.com
teeamazing.com
teeamazing.com