Tyttökullat-tennarit ovat fanien pakkohankinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyttökullat, eli Golden Girls, lukeutui 1980-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Komediasarjalla on edelleen uusintojen ja DVD-julkaisujen hengissä pitämä vankka fanikunta. Nyt suosikkisarjaansa voi hehkuttaa tennareiden avulla.

Tee Amazing -verkkokaupassa on erittäin lyhyen aikaa myynnissä kustomoituja Tyttökullat-tennareita. Noin 50 euroa maksavia pareja on vain rajoitettu määrä, joten kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus saada Dorothyn, Rosen, Blanchen ja Sophian kasvot kengänvartta koristamaan.

Tyttökullat-televisiosarjaa on ilmestynyt yhteensä seitsemän tuotantokauden verran, eli 180 jaksoa. Sarjan tunnuskappale on Cynthia Feen esittämä Thank You for Being a Friend, joka saa monille nostalgisia tuntemuksia aikaan. Sarjan esittäminen lopetettiin vuonna 1992.

tennarit310112016x
teeamazing.com
teeamazing.com
teeamazing.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat