Brad Pitt asteli punaiselle matolle yksin – ensimmäinen kerta eron jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

52-vuotias näyttelijä Brad Pitt muodosti vaimonsa Angelina Jolien kanssa oikean Hollywoodin voimakaksikon, joka kiinnitti aina kaikkien huomion punaisella matolla. Nyt kymmenvuotinen suhde on kuitenkin julkisesti tullut päätökseensä, minkä vuoksi Pitt joutui saapumaan yksin Allied-elokuvan näytökseen.

Brad Pitt poseerasi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan punaisella matolla yksin. Miehen tähdittämästä Allied-elokuvasta järjestettiin faneille oma näytös, jonne Pitt saapui pukeutuneena tyylikkäästi mustaan pukuun.

Brad Pitt poseerasi itsevarmasti kameroille kuin vanha tekijä ja hymyili henkilökohtaisen elämän kiemuroista huolimatta. Hän tapasi punaisella matolla myös vastanäyttelijänsä Marion Cotillardin, jonka Pitt nappasi heti viereensä valokuvattavaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash