Huippumalli otti käärmetatuoinnin – koristaa näkyvää paikkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cara Delevingne rakastaa tatuointeja, ja olemme kertoneet naisen vartaloa koristavista kuvista. Nyt neitokainen on ottanut käteensä käärmetatuoinnin, joka ei kuitenkaan edusta perinteistä matelijan kuvaa. Tatuoinnin on tehnyt Brian Woo, joka tunnetaan myös nimellä Doctor Woo.

Catwalkeilla menestystä luonut Cara Delevingne on ottanut käteensä pienen käärmeen luurankoa muistuttavan tatuoinnin, joka kiertää kämmensyrjästä kämmenselkää pitkin keskisormeen. Käärmeiden symboliikka on ristiriitaista, sillä joissakin kulttuureissa niitä on jopa palvottu parannustaidon jumalien tunnusmerkkinä. Tatuointitaiteilija julkaisi mallin käsikoristeesta kuvan Instagramiin.

24-vuotias brittitähti on viime vuosina laajentanut uraansa mallimaailmasta myös valkokankaalle. Hänet tullaan näkemään lähivuosina elokuvissa kuten London Fields, Tulip Fever ja Valerian and the City of Thousand Planets.

☠️? @caradelevingne ?☠️

A photo posted by Doctor Woo (@_dr_woo_) on