GoPro vetää Karma-lennokkikameransa myynnistä – vaarallinen bugi paljastui

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

GoPro toi taannoin markkinoille kauko-ohjattavan ja kameralla varustetun Karma-kopterinsa. Nyt UAV-lennokeissa on kuitenkin ilmennyt vika, jonka ansiosta tuote vedetään toistaiseksi pois markkinoilta.

Karma-lennokkikameroiden on huomattu lopettavan yllättävän toimintansa lennon aikana. Yhtiö vetää pois markkinoilta noin 2 500 UAV-kopteria. Laitteen jo ostaneet asiakkaat saavat rahansa takaisin palauttaessaan Karman ostopaikkaan.

– Olemme pahoillamme asiakkaille aiheuttamastamme vaivasta. Teemme kaikkemme, jotta tuotteiden palautus- ja korvausprosessi olisi niin helppo kuin vain mahdollista, GoPron perustaja Nicholas Woodman kuvailee Mashable-sivustolle.

GoPro ei toistaiseksi tarjoa palautettavien Karma-koptereiden tilalle uutta laitetta. Yhtiö kertoo aloittavansa lennokkien myynnin uudelleen heti kun vika on saatu korjattua. Yli 700 euron hintaiset Karma-kopterit tuotiin markkinoille 23. lokakuuta.

 

#GoProKarma: More than a drone. Learn more by hitting the link in our bio. #GoPro #HERO5

A video posted by gopro (@gopro) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat