GoPro vetää Karma-lennokkikameransa myynnistä – vaarallinen bugi paljastui

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

GoPro toi taannoin markkinoille kauko-ohjattavan ja kameralla varustetun Karma-kopterinsa. Nyt UAV-lennokeissa on kuitenkin ilmennyt vika, jonka ansiosta tuote vedetään toistaiseksi pois markkinoilta.

Karma-lennokkikameroiden on huomattu lopettavan yllättävän toimintansa lennon aikana. Yhtiö vetää pois markkinoilta noin 2 500 UAV-kopteria. Laitteen jo ostaneet asiakkaat saavat rahansa takaisin palauttaessaan Karman ostopaikkaan.

– Olemme pahoillamme asiakkaille aiheuttamastamme vaivasta. Teemme kaikkemme, jotta tuotteiden palautus- ja korvausprosessi olisi niin helppo kuin vain mahdollista, GoPron perustaja Nicholas Woodman kuvailee Mashable-sivustolle.

GoPro ei toistaiseksi tarjoa palautettavien Karma-koptereiden tilalle uutta laitetta. Yhtiö kertoo aloittavansa lennokkien myynnin uudelleen heti kun vika on saatu korjattua. Yli 700 euron hintaiset Karma-kopterit tuotiin markkinoille 23. lokakuuta.

 

#GoProKarma: More than a drone. Learn more by hitting the link in our bio. #GoPro #HERO5

A video posted by gopro (@gopro) on