Koripallojoukkueen maskotti antoi kaikkensa – strippasi yleisölle väliajalla

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maskoteilla on urheilutapahtumissa ja peleissä suuri rooli. Maskotit osaavat innostaa yleisöä ja nostaa tunnelman aina väliajalla niin korkealle, että fanit jaksavat kannustaa innoissaan pelaajia kun he lopulta saapuvat kentälle. Nyt eräs maskotti päätti innostaa faneja strippausesityksellä.

Memphis Grizzlies -koripallojoukkueen maskotti on fanien rakastama viihdyttäjä, joka todella osaa asiansa. Tällä kerralla maskotti päätti viihdyttää yleisössä istuvia ihmisiä esityksellä, joka oli suunnattu vähän aikuisempaan makuun. Harmaakarhuksi pukeutunut henkilö riisui maskotin peliasun musiikin tahdissa pois.

Salissa alkoi soimaan Ginuwinen viettelevä Pony-niminen kappale, jonka ensimmäisten tahtien aikana tunnelma salissa muuttui täysin. Maskotti repi itseltään paidan ja housut pois ja alkoi tanssimaan yleisölle esitellen muun muassa twerkkaustaitonsa.