Näin treenaat helposti kotona – tarvitset vain kaksi tuolia

Nettivideot Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pystyvät treenaamaan todella helposti missä tahansa eikä hyvän treeniohjelman läpikäymiseen tarvitakaan aina kallista kuntosalijäsenyyttä. Nyt Elite Daily -sivusto on julkaissut hauskan treeniohjelman, jonka pystyy tekemään kotona kahden tuolin avulla.

Treenin tekemiseen tarvitaan vain hieman tilaa ja kaksi ruokapöydän tuolia. Treeniohjelma on tehty koko vartaloon kohdistuvaa rasitusta ajatellen, mutta se keskittyy erityisesti alempiin vatsalihaksiin, takapuoleen ja ojentajiin.

Kahden tuolin kanssa treeniohjelman tekeminen tuo mukavaa vaihtelua omassa olohuoneessa treenaamiseen. Liikkeet laittavat pakarat, syvät vatsalihakset ja ojentajat kunnolla töihin liikeradoissa, joiden suorittamiseen vaaditaan myös hieman keskittymistä ja tasapainoa.