Saara Aallon Suomen kiertueella X Factor -ongelma: ”Vielä en tiedä, mille keikoille ehdin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista musiikkihistoriaa maailmalla parhaillaan tekevä laulaja Saara Aalto on ollut jo kuukausia kiinni Britannian X Factor -kilpailussa, mutta nyt aikataulullisia haasteita on aiheuttamassa hänen ja Teemu Roivaisen yhteinen Jouluenkelit-konserttikiertue. Turnee käynnistyy 25. marraskuuta Seinäjoelta.

Mikäli Saara pääsee tulevina viikkoina jatkoon X Factorissa, tulee hänen viettää aikaansa edelleen Iso-Britanniassa. Silloin Suomen konsertteihin osallistuminen on vähintäänkin haasteellista.

– Vuosi ollaan valmistauduttu tähän kiertueeseen, viimeiset vuodet ollut niin upea kiertue, et nyt päätettiin tehdä vielä isommin. Vielä en tiedä, mille keikoille ehdin, mutta tarpeen tullen mua tuuraa kaksi upeaa: Suvi Aalto ja Camilla Bäckman, Saara Aalto kertoo Facebookissa.

Seinäjoen jälkeen kiertueella on vielä 13 kirkkokonserttia. Kiertue päättyy 22. joulukuuta Savonlinnaan. Aalto kehuu vuolaasti tuuraajaansa Camilla Bäckmania, joka on Saaran mukaan valittu kiertämään maailmaa arvostetun Cirque Du Soleilin kanssa.

– Ihan uskomatonta, onnea Camilla!! On vihdoin aika uskoa, että kyllä Suomesta pystyy ponnistamaan maailmalle, kun vain tekee kovasti ja kärsivällisesti töitä ja jaksaa pitää mielen positiivisena, Aalto kirjoitti.

Saara Aalto on jo varmistunut myös Britannian X Factor -kiertueelle, mutta se käynnistyy vasta 23. helmikuuta Nottinghamista. Saaran omaan joulukiertueeseen tämä brittispektaakkeli ei siis vaikuta.