Miesten päiväuni Kate Upton jätti herutuskuvat – silti yhä tyrmäävä näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton tuli monille tutuksi rohkeista kuvista, kun nainen poseerasi muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Kurvikkaana tunnettu Upton on viime aikoina jättänyt rohkeiden kuvien julkaisemisen ja alkanut tosissaan treenaamaan sekä muokkaamaan vartaloaan timmimmäksi.

Vaikka Kate ei enää vähäpukeisia ja rintavia kuvia julkaisekaan sosiaalisessa mediassa, on hän edelleen tyrmäävä näky myös Instagramissa. Lähes neljä miljoonaa seuraajaa saavat ihastella Uptonia nykyisin aikaisempaa siistimmissä somekuvissa.

24-vuotias Kate Upton on viime aikoina hoikistunut silmissä. Hän on monien muiden julkkiskaunottarien tapaan hurahtanut kovaan voimaharjoitteluun. Uhkea tiimalasivartalo on samalla muuttunut solakaksi. Naisen kunto-ohjelmaan kuuluu muun muassa lantionostot, kelkan työntäminen ja maastaveto.

My new workout! #everyonesdoingit @benbrunotraining

A video posted by Kate Upton (@kateupton) on

#fbf #stevenmeisel @tonnegood @voguemagazine

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on

Perfect way to start my day! #morningyoga @aloyoga

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on

#FBF to the @kentuckyderby?? #flashback #Kentuckyderby

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on

Just landed in Toronto! I'm ready for the cold! @spyderactive #nbaallstar ❄️?

A photo posted by Kate Upton (@kateupton) on