Alusvaatemerkin kuvat puhuttavat: ”Tältä näyttää uusi seksikkyys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Langanlaihat supermallit ovat jo vuosikymmenten ajan antaneet tytöille ja naisille hieman vääränlaista naiskuvaa kauneudesta, mutta viime vuosina niin sanotut plus-mallit ovat tehneet toden teolla tuloaan eräänlaiseksi vastavoimaksi. Nyt brittiläinen alusvaatemerkki on lähtenyt samalle linjalle.

Curvy Kate -alusvaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa nähdään poseeraamassa hieman toisenlaisia malleja kuin stereotypiset supermallit. Mukana on muun muassa pyörätuolissa oleva ja suuren syntymämerkin kanssa elävä nainen sekä useita hieman tukevahkoja, rintasyövän kanssa kamppaillut ja 65-vuotias nainen.

Yritys tarjoaa kauniita ja seksikkäitä alusvaatteita naisille, jotka eivät täytä stereotypisiä niin sanottuja nollakoon vaatimuksia. Mallit tulevat hyvin eri taustoista, roduista ja ikäluokista, koska alusvaatemerkki haluaa korostaa erilaisuuden kauneutta.

Splash
Splash
Splash
Splash