Erika Canela kurvikkaana bikineissä – riisui lopulta yläosansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta.

Nyt Erika on jo toipunut finaalin lopputuloksesta ja päässyt poseeraamaan kuvaajille rantaveteen. Hän esitteli kurvikasta vartaloaan sekä bikineissä että yläosattomissa. Kuvattavana oli tällä kertaa Miss Peppu -finalistien oma tyttökalenteri.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash