National Geographic ylistää Suomea: ”Täydellistä hiljaisuutta ja revontulia”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Suomi oli nostettu maailman kolmen parhaan matkailukohteen listalle, ja nyt menestys on jatkunut. Arvostettu National Geographic ylistää nimittäin parhaillaan Suomea Parhaat matkat 2017 -listauksessaan.

Luontolehden listauksessa Suomi on mainittu toisena heti Hawaijin jälkeen. Erityisesti National Geographic kehuu Suomen luonnopuistoja, joissa voi nauttia täydellisestä hiljaisuudesta sekä Suomen Lappia, jossa revontulia voi ihastella jopa 200 päivänä vuodessa. Osansa kehuista saavat toki myös saaristot ja Etelä-Suomen kivikkoiset rannat sekä neljä vuodenaikaa, jotka ovat monille eksoottisia.

Erityisesti lehti nostaa esiin Hossan vaellusalueen sekä Torassieppin porotilan wifivapaan alueen, jossa mobiililaitteet on kielletty. Ilman niitä ihmisten energia voi suuntautua muun muassa poroajeluista ja lumikävelyistä nauttimiseen.