Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri on täällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney tuo monien rakastaman tarinan elokuvateatterien valkokankaalle kun uusi Kaunotar ja Hirviö -elokuva saa ensi-iltansa 2017 vuoden maaliskuussa. Animaation sijaan kyseessä on oikeilla näyttelijöillä toteutettu musikaaliversio vanhasta tarinasta.

Kaunotar ja Hirviö -elokuvasta julkaistiin juuri traileri, joka on saanut kaikki ihastumaan elokuvaan jo nyt. Satumainen video onnistuu vetämään katsojan heti tuttuun maailmaan, jossa Belle ottaa hänen isänsä paikan hirviö Gastonin vankina ja rakastuu häneen vastoin kaikkien odotuksia.

Kaunotarta elokuvassa näyttelee Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson ja hirviötä esittää Luke Evans. Elokuvan traileri on saanut alle vuorokauden aikana jo yli 6,5 miljoonaa katselua, josta voidaankin päätellä, että elokuvasta on tulossa todellinen menestys.