Mies vaatii donitsiyhtiöltä miljoonakorvauksia – mustikkadonitsissa ei ollut marjoja

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvallat on omituisten oikeusjuttujen maa. Siellä voi saada miljoonien eurojen suuruisia korvauksia uskomattomista ja maalaisjärkeä vastaan taistelevista asioista. Nyt oikeuteen on haastettu kuuluisa donitsifirma Krispy Kreme.

Los Angelesin Santa Monicassa donitseja ostanut Jason Saidan vaatii Krispy Kremeltä miljoonaluokan korvauksia harhaanjohtavan markkinoinin vuoksi. Miehen mukaan yhtiö myy esimerkiksi mustikka- ja vadelmadonitseja, joissa on vaahterasiirappikuorrute. Todellisuudessa donitsien valmistamisessa ei ole käytetty lainkaan aitoja marjoja tai oikeaa vaahterasiirappia.

Miehen mukaan tuotteet on valmistettu keinotekoisista makeutusaineista ja muista lisäaineista, joissa on käytetty erilaisia aromivahventeita. Mies kertoo, että hän ei olisi ostanut donitseja, mikäli olisi tiennyt huijauksesta. Hänen mukaansa asiakkaat olettavat, että esimerkiksi mustikkadonitseissa on aitoja mustikoita raaka-aineena, Mirror-lehti uutisoi. Saidan haluaa viiden miljoonan dollarin korvaukset.

Decisions…beautiful, drool-worthy decisions… #Repost @silvilim1103 with @repostapp ・・・

A photo posted by Krispy Kreme Doughnuts (@krispykreme) on