Gilmoren tytöt palaavat – tältä äiti ja tytär näyttävät nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka vuonna 2007 päättynyt Gilmoren tytöt -televisiosarja tekee paluun Netflix-sarjana. Eilen sarjan ensi-iltaa juhlittiin näyttävästi Los Angelesin Westwoodissa, jossa olivat luonnollisesti läsnä myös televisiosarjan tähdet.

The Regency Bruin -teatterilla poseerasivat punaisella matolla myös tytärtä näytellyt Alexis Bledel ja äitiä näytellyt Lauren Graham.

Netflix-sarjan trailerissa Lorelai ja Rory Gilmore juttelevat tuttuun tapaansa ruokapöydän äärellä ja vitsailevat tämän päivän tunnetuimmista hahmoista. Lorelai miettii muun muassa, että pitäisikö naiskoomikko Amy Schumer hänestä. Uusissa jaksoissa nähdään aiemmista tuotantokausista tuttuja näyttelijöitä. Ensimmäiset jaksot julkaistaan marraskuun lopulla.

Splash
Splash
Splash
Splash