Joulun hittilelu loppuunmyyty koko maailmassa – netissä jo moninkertaisia hintoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hatchimals-lelut ovat tulevan joulun ykköshitti lelumaailmassa, mutta niiden suosio on nyt osoittautunut liiankin suureksi. Spin Masterin hittituote on nimittäin myyty loppuun ympäri maailmaa jo marraskuun puolivälissä, eli jo ennen parhaan sesongin alkamista.

Splash
Splash

Pörröiset Hatchimalsit ovat interaktiivisia lelulemmikkejä, jotka kuoriutuvat munista. Muutaman kymmenen euron arvoiset leikkieläimet olivat niin haluttuja, että niiden loputtua kauppojen hyllyiltä alkoi nettikauppa käydä kuumana.

Leluja hamstranneet pyytävät nyt leluista jopa nelinkertaisia hintoja alkuperäisiin nähden. Uusia eriä ei kauppoihin ehdi tulla ennen joulua.

– Olemme lisänneet tuotantokapasiteettia, ja uusi tuotantoerä Hatchimalseja on tulossa vuoden 2017 alussa. Niiden suosio yllätti kaikki odotuksemme. Emme halua kenenkään pettyvän, mutta emme myöskään pidä hintojen noususta, yhtiön verkkosivuilla todetaan.