Vauva putosi hoitopöydältä – 9-vuotias isoveli pelasti täpärästi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen pienen lapsen äidillä riittää kiireitä. Sen tietää varsin hyvin eräs floridalainen perheenäiti, jolla on viisi lasta. Viidestä lapsesta pienin on vielä vauvaiässä, joten äidillä tulisi lapsia kaitsiessaan olla silmät sekä päässä että selässä estääkseen jokaiset sotkut ja vahingot.

Kotona kameraan tallentuneelta videolta nähdään hurja tilanne, jossa vauva on putoamassa hoitopöydältä. Äiti on laittanut vauvan hoitopöydälle ja kääntänyt katseensa vain hetkiseksi muihin lapsiin, jolloin vauva päättää kieriä ympäri ja putoaa hoitopöydältä maahan.

Yhdeksänvuotias isoveli onneksi huomaa tilanteen ja rientää apuun. Pojan salamannopeat refleksit onnistuivat pelastamaan vauvan kovalta iskulta, kun poika onnistui nappaamaan vauvan käsivarsilleen ilmasta juuri ennen kuin lapsi osui maahan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat