Huippumalli tarjoutui sijaissynnyttäjäksi Kim Kardashianille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on alkanut haaveilemaan kolmannesta lapsesta. Kahden aiemman raskautensa aikana Kardashian on kärsinyt raskausmyrkytyksistä ja istukkaan liittyvistä ongelmista, minkä vuoksi lääkärit eivät suosittele kolmatta raskautta enää naiselle.

Kim Kardasian on kertonut harkitsevansa sijaissynnyttäjän käyttämistä mikäli hän ja Kanye West päättävät edetä kolmannen lapsen hankkimisen suhteen. Seuraava raskaus todennäköisesti tappaisi naisen hitaasti verenvuotoon, minkä vuoksi Kardashian ei voisi kantaa lasta itse. Kim Kardashianin toiveista kuultuaan hänen malliystävänsä Chrissy Teigen on kertonut, että hän suostuisi silmänräpäuksessä naiselle sijaissynnyttäjäksi.

Chrissy Teigen kertoi Access Hollywoodin haastattelussa, että hän suostuisi asiaa sen enempää miettimättä olemaan sijaissynnyttäjä Kim Kardashianin ja Kanye Westin kolmannelle lapselle jos he pyytäisivät. Teigen nautti koko raskausajastaan todella paljon ja olisi heti valmis odottamaan lasta hänen ystävänsä puolesta.