Mies pesi autoaan huoltoaseman painepesurilla – myös sisältä!

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet autonomistajat vievät autonsa pesulaan putsattaviksi tai käyvät nopeassa pikapesussa, jonne ajetaan autolla sisälle pesun ajaksi. Välillä pesujen aikana kuski unohtaa sulkea kaikki ikkunat kunnolla, jolloin vettä alkaakin vahingossa suihkuamaan auton sisälle.

Nyt videolla nähdään todella hämmentävä auton pesu. Pesua vierestä seurannut henkilö on alkanut kuvaamaan autoa pesevää miestä työn touhussa, koska mies suihkuttaa autoa surutta vesiletkulla sekä sisältä että ulkoa.

Videota kuvaava ei voi varmasti muuta kuin hämmästellä autoa pesevää miestä. Mies suihkuttaa vesiletkulla vettä suoraan auton sisälle. Tämän auton kuivamiseen voikin vierähtää muutama tovi ennen kuin istuimille voi jälleen istahtaa ilman vaaraa siitä, että vaatteet kastuvat läpimäriksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.