Suomalaisetko karskeja talvi-ihmisiä? Norjalaismies näytti mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Humalassa ihmiset tuntevat olonsa usein voittamattomiksi. Tämä saa ihmiset käyttäytymään alkoholin vaikutuksen alaisena usein ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, minkä vuoksi tuloksena saadaankin useissa tapauksissa sairaalareissu aikaiseksi.

Norjalainen Tor Eckhoff pitää Apetor-nimistä YouTube-kanavaa, joka perustuu siihen, että hän tekee kaikenlaista tyhmää humalassa. Videoissa olennaisena osana on aina vodkan juominen ja monesti myös se, että mikään kipua normaalisti tuottava asia ei tunnu miltään. Tällä kerralla mies päätti kieriä boksereillaan ensilumessa.

Videolla 51-vuotias Eckhoff juo hymy huulillaan vodkaa ja kierii lumessa ilkosillaan. Miehen kasvoilla ei näy merkkiäkään siitä, että hänellä olisi kylmä. Eckhoff poraa ulos jäätyneeseen kylpyammeeseen itselleen lopuksi vielä mukavan jääpalakylvyn, jonne hän päättää pulahtaa.