Säätiedottajaksi halunnut sytytti metsäpalon – halusi katsojia Facebook-videoilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on pidätetty harrastajameteorologiksi kuvailtu mies, joka päätyi rikkomaan lakia yrittäessään saada katsojia verkossa julkaisemilleen videoille. Säätiedottajaksi halunnut mies oli nimittäin päätynyt sytyttämään metsäpalon saadakseen materiaalia Facebook-videoitaan varten.

Kentuckyn osavaltiossa asuva Johnny Mullins jakoi Facebookissa säähän keskittyneitä Weather Outlook -videoita. Miehen tuoreimmalla videolla hän kertoo Kentuckyssa riehuneesta metsäpalosta. Palo on kuitenkin osoittautunut 21-vuotiaan miehen itsensä sytyttämäksi.

– Mies syyllistyi tekoonsa, sillä hän tekee mielellään Facebook-videoita ja haluaa saada seuraajia säätiedote-videoilleen. Hän rakasti Facebookissa saamaansa huomiota, paikallinen poliisipäällikkö James Stephens kuvailee.

NBC News -uutissivuston mukaan Mullins on pidätetty, ja häntä syytetään tuhopoltosta. Tulipalo tapahtui Kentuckyn osavaltion Letcher Countyssa.