Tyttö päätti leikata itse hiuksensa – lopputulos hurja näky

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo paljon hyödyllisiä ohjevideoita, joita seuraamalla voi oppia itse tekemään itselleen hienoja kampauksia tai vaikkapa leikkaamaan omia hiuksiaan. Aina parturointipuuhiin ei kuitenkaan kannata lähteä jos ei ole täysin varma siitä mitä on tekemässä.

Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, kun eräs korealainen videobloggaaja päätti kuvata sitä kun hän leikkasi itselleen etuhiukset. Lopputuloksesta ei kuitenkaan tullut aivan sellainen kun tyttö oli itse toivonut, minkä lisäksi hän leikkasi itseään vahingossa myös sormeen.

Tyttö säikähtää omaa peilikuvaansa kun hän huomaa miten lyhyiksi hän leikkasi vahingossa etuhiuksensa. Pienen kauhistelun jälkeen hän alkaa kuitenkin itsekin huvittumaan koomisesta hiustyylistä ja purskahtaa nauruun katsoessaan itseään peilistä.