Mielisairaus säästi Kanye Westille jopa 30 miljoonaa dollaria!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye West toimitettiin alkuviikosta psykiatriseen hoitoon arvaamattoman käytöksen takia. Mies oli kärsinyt uupumuksesta ja univaikeuksista sekä liiallisesta stressistä. Oman vaatemallistonsa suunnitellut kahden lapsen isä peruutti äskettäin suuren konserttikiertueen terveydellisten ongelmien vuoksi.

Nyt Kanye Westin vakuutusyhtiö on nostettu vyyhtiin mukaan. Koska Kanyella todettiin virallisesti mielenterveysongelmia ja hänen lääkärinsä on puhunut jopa vaikesta masennuksesta ja psykoosista, joutunee räppärin vakuutusyhtiö korvaamaan peruutetusta kiertueesta aiheutuneet 30 miljoonan dollarin kustannukset. Toisin sanoen Kanye välttyi itse maksamasta kiertueen peruuttamisesta aiheutuneita kuluja.

Kanye on hoidossa Los Angelesin ylliopiston sairaalassa ainakin tämän viikon loppuun saakka. Yhdysvalloissa vietetään viikonloppuna kiitospäivää, mutta Kanye joutuu pysymään todennäköisesti sairaalan seinien suojissa juhlinnan ajan. Kanye Westin mielenterveysongelmat riittävät 21 konsertin peruuttamisen syyksi ja mies saanee täyden palkan vakuutusyhtiöltä, TMZ uutisoi.