K18-silmämeikki viikonloppuun – uskaltaisitko tehdä itsellesi?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana kauneustrendit ovat olleet sekä hiusten, meikkien että kynsien saralla todella näyttäviä, mielikuvituksellisia ja hauskoja. Naiset ovat leikitelleet entistä enemmän etenkin silmänrajauksia tehdessään, ja nyt silmämeikki on viety entistäkin pidemmälle.

Movember-henkinen silmämeikki syntyy silmiin eyelinerilla tehtävästä rajauksesta, joka piirretään muistuttamaan penistä. Rajaus tuodaan ulkonurkasta peniksen mallisesti ulospäin, ja pienenä yksityiskohtana naiset ovat vielä piirtäneet pienet kivekset silmänurkkaansa.

Koko marraskuun ajan vietettävän movemberin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista ja kerätä varoja niiden hoitamiseen ja tutkimiseen. Movember tuokin monille mieleen varmasti miesten kasvattamat pitkät viikset ja etenkin eturauhassyövästä tiedottamisen.