Saara Aalto on silkkaa timanttia! Kaksi upeaa hittiä yhdellä kertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto kilpailee parhaillaan jatkopaikasta koko ajan kovatasoisemmaksi muuttuvassa Britannian X Factorissa. Hetki sitten Saara sai esitettyä tämän illan toisen kilpailukappaleensa, joka oli yhdistelmä kahdesta takavuosien hitistä.

Katso Saaran molemmat esitykset videona tästä!

Ensimmäisenä ohjelmassa nähtiin tänään Saaran upea version ABBA-yhtyeen klassikosta The Winner Takes It All. Toisena kuultiin potpurri Shirley Basseyn Diamonds are Foreveristä ja Marilyn Monroen Diamonds Are a Girl’s Best Friendistä. Kaksi klassikkoa oli saatu sovitettua yhteen upeasti, ja molemmat timanttiset hitit olivat kuin tehtyjä Saaralle.

Tuomarit totesivat, että Saara on aivan ylivoimainen voittajaehdokas.

– Olet uskomaton. Sinulla on huumorintajua, sinulla on munaa ja sinulla on hauskaa. Ensimmäinen esityksesi oli kuitenkin parempi, Simon Cowell hehkutti.

– Tuo oli hauskaa. Kuulostat aina upealta. Olet syntynyt lavalle. Se oli hyvin viihdyttävää, Nicole Scherzinger kommentoi.

– Olet multitalentti, mutta ensimmäinen laulusi oli parempi, Sharon Osbourne totesi.

Saara on noussut viime viikkoina ylivoimaisesti kilpailun suosituimmaksi tähdeksi myös brittikatsojien keskuudessa, joten odotukset illan esityksiin olivat suuret. Ne Saara onnistui lunastamaan hienosti. Nyt alkoi vuorokauden äänestysaika, jolloin katsojat saavat äänestää suosikkiaan jatkoon. Saaran odotetaan menestyvän äänestyksessä siten, että hän pääsee jatkoon jo pelkillä yleisöäänillä.