Sähkötupakka räjähti taskussa – raju onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta on viime kuukausien aikana kantautunut lukuisia tapauksia, joissa sähkötupakat ovat yllättäen räjähtäneet ihmisten taskuissa. Tuorein tämänkaltainen uutinen tulee New Yorkista.

Central Cellars -viinikaupassa työskentelevä Oris Gooding kärsi kolmannen asteen palovammoista hänen sähkötupakkansa räjähdettyä. Savuke oli räjähdyshetkellä myyjänä työskentelevän miehen taskussa. Tilanne tallentui liikkeen valvontakameran nauhalle.

CBS News -uutissivuston mukaan Goodingille joudutaan suorittamaan ihonsiirtoleikkaus hänen oikeaan jalkaansa. Myös miehen oikea käsi vammautui onnettomuudessa.

Goodingin mukaan hän ei muista mistä liikkeestä hän osti sähkötupakkansa. Miehen työkaverin mukaan savuketta oli muokattu tavanomaista tehokkaammaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat