Vanhemmat epäilivät poikaansa homoksi – lähetti osuvan videon matkaltaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Travis Henning lähti Adam-ystävänsä kanssa Thaimaahan lomalle. Miehen vanhemmat olivat vihjailleet ennen reissua, että miehet näyttävät olevan enemmän kuin pelkkiä kavereita keskenään. Travis päätti lähettää vanhemmilleen imelän videotervehdyksen.

Travis Henning julkaisi videotervehdyksen Youtubessa. Kaverukset ovat tarkoituksella tehneet videosta sellaisen, että he näyttävät aidolta ja toisiaan rakastavalta pariskunnalta. Pilailuvideon nimi on suomeksi: ”Pelkästään kavereita”.

Travis ja Adam näyttävät erittäin läheisiltä ajaessaan skootterilla ilman paitaa, juostessaan käsi kädessä ja ojentaessaan toisilleen ruokaa pöydän yli ravintolassa. He ottavat jopa manikyyrit yhdessä. Videota on katsottu muutaman päivän aikana noin miljoona kertaa.