Koira käskyttää perhettään – soittaa kelloa kun haluaa herkun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat olla todella ovelia halutessaan jotain. Nyt eräs koiran omistaja on kuvannut lemmikistään videon, jossa koira näyttää miten se saa herkkuja kirjaimellisesti kuin tilauksesta.

Nainen on julkaissut YouTube-kanavalleen videon koiristaan, joista toinen on oppinut soittamaan yöpöydällä olevaa kelloa aina kun se haluaa herkun. Kello on asetettu sängyn viereen sen vuoksi, että sängyllä makoileva isoäiti voisi kutsua paikalle ihmisen aina tarvitessaan apua.

Koira on oppinut, että sen omistaja saapuu paikalle aina kun kelloa soitetaan. Koira on niin suloinen makoillessaan omalla pedillään ja soittaessaan kelloa, että omistaja heltyy antamaan sille ja sen takana makoilevalle kaverille herkkuja vaikka kello ei olekaan koiria varten esillä.