Naisella tehokas pakaratreeni – lapset toimivat painoina

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa aika on kortilla ja vanhempien harrastukset jäävät väistämättäkin vähemmälle. Lapsen kanssa pitää olla jatkuvasti, minkä vuoksi tuoreet vanhemmat saattavatkin välillä unohtaa pitää huolta myös itsestään. Nyt videolla nähdään miten eräs nainen onnistuu treenaamaan kotonaan kahden lapsen kanssa.

YouTube-videolla näkyvä nainen näyttää mallia kaikille perheenäideille miten he voivat tehdä lastensa kanssa tehokkaan pakaratreenin kotona. Naisen treenituokioon ei tarvita kuin hieman tilaa ja kaksi suurin piirtein saman kokoista lasta.

Videolla nähdään miten nainen on keksinyt osallistaa kaksi lasta hänen treeniinsä. Nainen on olohuoneen lattialla nelinkontin ja lapset ovat menneet kumpikin yhden jalan päälle istumaan. Lapset pitävät naista nilkoista kiinni kun hän nostelee heitä ilmaan vuorotellen saaden samalla myös tehokkaan treenin pakaroilleen ja takareisilleen.