Kanye Westin tila pahenee: ”Pelkää lääkärien tekevän pahaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye West toimitettiin viime viikolla psykiatriseen hoitoon. Mies oli kärsinyt uupumuksesta ja univaikeuksista sekä liiallisesta stressistä. Nyt tuoreimpien tietojen mukaan tilanne on mennyt merkittävästi huonompaan suuntaan hänen jouduttuaan sairaalahoitoon.

Hänen lähipiirinsä on kertonut medioille räppärin ”voivan olosuhteisiin nähden hyvin”. TMZ-julkaisun lähteet ovat kuitenkin toista mieltä ja kertovat masennuksen pahentuneen merkittävästi.

West ei anna enää edes lääkärien koskea itseensä, koska hän pelkää lääkärien ja muiden ihmisten yrittävän vahingoittaa häntä. Lääkärit toivovat voivansa lähettää Westin pian kotiin hänen oman lääkäritiiminsä valvontaan. Siirto voi tapahtua jo nyt alkuviikosta.

Koska Kanyen vahvistettiin kärsivän mielenterveysongelmista, joutunee räppärin vakuutusyhtiö korvaamaan hänen peruutetusta kiertueestaan aiheutuneet 30 miljoonan dollarin kustannukset. Toisin sanoen Kanye välttyi itse maksamasta kiertueen peruuttamisesta aiheutuneita kuluja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat