Suomalaisten mallinukkehaaste Balilta nettihitiksi – täydellinen lomatunnelma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina verkossa on levinnyt valtava määrä videoita, joissa toteutetaan niin sanottu mallinukkehaaste. Videoissa vain kamera kiertää eri paikoissa, mutta kaikki ihmiset ovat jähmettyneitä paikoilleen. Nyt tamperelainen Pepe Perttula on ystävineen toteuttanut poikkeuksellisen upean videon.

Ubudissa Indonesian Balilla lomaileva ryhmä toteutti harvinaisen näyttävän ja väkirikkaan videon, jossa on mukana myös runsaasti paikallisia ihmisiä. Kaiken lisäksi videota kuvattiin myös veden alla, sillä uima-altaan pohjassa makoili kolme ihmistä – hekin täysin liikkumatta.

Video on tähän mennessä katsottu Facebookissa jo yli 50.000 kertaa ja määrä kasvaa nopeasti. Tästä videosta voidaan siis hyvällä syyllä käyttää nimitystä nettihitti.