Motoristi näki lompakon putoavan auton katolta – kuskin tylytys tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet meistä ovat joskus unohtaneet lompakon tai matkapuhelimen auton katolle lähtiessään, ja usein unohdus on tullut kalliiksi omaisuuden päätyessä tien poskeen. Nyt videolla nähdään miten eräs autoilija oli jättänyt kännykän ja lompakon auton katolle, josta lompakko putosi motoristin eteen tielle.

Rehellinen motoristi otti lompakon talteen ja lähti kaasuttamaan autoilijan perään. Hänen ajaessaan auton rinnalle ja töötätessään kuljettaja antoi kuitenkin tylyn palautteen näyttämällä keskisormea. Tämän jälkeen motoristi vilautti lompakkoa ja kuski pysähtyi heti.

Syystäkin suivaantunut motoristi heitti lompakon autoon sisälle, otti katolla yhä olleen iPhonen ja pudotti sen asfaltille. Hyvin suurella todennäköisyydellä iPhonen lasi meni pudotuksessa täysin pirstaleiksi. Kuljettajan keskisormen näyttäminen tuli siis lopulta kalliiksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.