Teinityttö myy neitsyytensä – haluaa ostaa vanhemmilleen talon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamushow This Morningin juontajat, Philip Schofield ja Holly Swilloughby, järkyttyivät, kun he haastattelivat 18-vuotiasta Aleexandra-nimistä naista. Neitokainen kertoi, että hän haluaa myydä neitsyytensä eniten tarjoavalle. Slaavilaisella aksentilla puhuva myyjätär kertoi pian myös syyn tempaukseensa.

Aleexandran vanhemmat ovat pian kodittomia, koska heidät häädetään nykyisestä asunnosta helmikuussa. Aamuohjelman vieraana ollut nuori nainen sanoo, että moni tyttö on menettänyt neitsyytensä poikaystävälleen, josta on myöhemmin eronnut. Rahalla on tarkoitus kustantaa myös naisen opintoja, sillä hän haluaa opiskella liiketaloutta ja markkinointia Oxfordin yliopistossa.

Neitsyen myymisidea on lähtöisin elokuvasta. Aleexandra ei ole huolestunut terveysriskeistä, turvallisuudestaan tai tunnepuolen myllerryksistä. Hän ei ole muun muassa miettinyt sukupuolitaudeilta suojautumista tai sitä, että korkeimman tarjouksen tekisi vaarallinen henkilö. Nainen aikoo ottaa ennen aktia lasillisen viiniä ja hoitaa hommansa. Kyseessä on hänen mukaansa hädän alla tapahtuvaa liiketoimintaa ilman tunteita. Naisen välittämisen hoitava yritys ottaa palkkiosta 20 prosenttia.