Naisen varvas amputoitiin – teettää siitä riipuksen itselleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mediassa kerrottiin aiemmin tapauksista, joissa äitien rintamaidoista tehtiin riipuksia ja kuolleiden sukulaisten tuhkat muutettiin astioiksi ja esineiksi. Nyt Tumblr-sivustolla ihmisten huomiota on alkanut herättämään tapaus, jossa nainen haluaa hänen amputoidusta varpaastaan riipuksen.

Tumblr-sivustolla tutustuneet nuoret naiset ovat päättäneet tehdä yhteistyötä. Roallyoily-nimimerkillä toimiva nainen haluaa säilyttää hänen amputoidun varpaansa ikuisesti, ja Cummy-eyelids -nimimerkillä toimivalla naisella on siihen vastaus. Hän aikoo muuttaa varpaan riipukseksi.

Metro-lehden mukaan varvas on amputoitu jo kymmenen vuotta sitten, minkä vuoksi naisen tuli nopeasti keksiä siitä jotakin muuta kun sen säilömispäivä oli menossa umpeen. Hän oli tutustunut Lana-nimisen keräilijän ja korujentekijän töihin ja päättänyt lähettää varpaansa hänelle. Koruntekijä oli luvannut jatkosäilöä varpaan nätimpään rasiaan ja tehdä siitä naiselle myös riipuksen, minkä avulla varvas tulee olemaan aina häntä lähellä.

http://royallyoily.tumblr.com/post/153703332149/cummy-eyelids-a-few-days-ago-i-received-a-very